Nový trojitý standard v blokové technologii


Dobrý den, přátelé, v tomto novém článku bych Vám chtěl představit projekt Ternion a pro další podrobnosti bych diskutoval následující: 
Jednou z nejpoužívanějších obchodních frází po celém světě je “zákazník přijde první nebo zákazník nejprve”, ale ve skutečnosti některé obchodní společnosti nedodržují své slova. 
Ternion stojí z davu, aby zajistil, že zákazníci jsou na vrcholu svého rozsahu. 
Teď se pusťme do podnikání. Když otevřete dokument Ternion, uvidíte toto: “Přemostění mezer mezi tradičními a decentralizovanými financemi” (zdroj:  https://ternion.io/TernionWhitepaper_en.pdf ) 
Co je Ternion? 
Chystáte se podle definice uvedené v  https://www.merriam-webster.com, Ternion znamená “triad” svaz nebo skupinu tří nebo “trio”. Ternion je dobře spravovaná platforma pro výměnu kryptoformálních plateb, která se nachází v Estonsku, s cílem poskytnout pět hvězdiček služeb pro výmazy typu fiat-to-crypto a crypto-to-crypto. Tým úspěšně získal povolení nebo licenci (FVR000209) pro kryptopořady srovnatelné s tím, který připustil NASDAQ. Platforma bude spuštěna v roce 2018 a ve druhém čtvrtletí roku 2019, kdy Ternion začne poskytovat platební terminál jak pro obchodníky, tak pro jednotlivce. 
Ternion není jen platformou, ale designem vynalézavosti, který zajišťuje přístup k výměně za fiat a stejně jako kryptocurrency. Decentralizační výměna (DEX), která dává platformě potřebnou výhodu, je integrována do platformy, která přispívá k dosažení stanovených cílů.
Zvýraznění některých zvláštních vlastností: 
Viz video:

Ternion se skládá ze tří částí – Ternion Exchange, Liquidity fund a Ternion Payments, které jsou nadřazeny významným rodičovským objektem známým jako Ternion OU.

Poznejme jednotlivé komponenty:

• Burza Ternion: funguje na denní bázi a má velmi dobrou bezpečnost, průhlednost a bezpečnost. Tam, kde lze provést platby Ternion, nabízíme pět hvězdiček služeb pro uživatelské zkušenosti a použitelnost. Komponenta Exchange zaplňuje zálohu generující zisk, která pomůže komponentu Ternion Liquidity Fund. Nejprve bude jako centralizovaná výměna dat se specifikovanými vylepšeními, které překonávají výhody nabízené jinými výměnnými platformami. Důvodem je jednoduché: nabídnout zamyšlené řešení pro obchodníky s kryptoobchodem a zároveň se těší na vybudování druhé fáze výměnné složky na decentralizované výměnné platformě. Srovnání Ternion Exchange s jinými, může být dáno, že Ternion nabízí regulované, přístupné, efektivní a nadpoloviční služby.

Ternion Exchange tam nekončí, ale dále poskytuje slevy a pobídky pro uživatele v závislosti na velikosti transakce. 

• Fond likvidity Ternion: poskytuje Ecosystem Capital, spravuje Ternion Exchange Trading Pool a dohlíží na platební likviditu Ternion. Mohu přesvědčivě říci, že Ternion Liquidity Fund je hlavní součástí platformy Ternion v tom, že řídí výměnu na jednom konci a také palivo na komponentu plateb na druhém konci.

• Ternionová platba: má schopnost přijímat kryptopořady a fiat, řídí finanční instituci a má přímou integraci do rozhraní API. Výnosy budou vytvořeny prostřednictvím poplatků za každou výměnu; tento příjem využije společnost Ternion OU k nákupu a spálení tokenů TRN, aby snížila dodávku tokenu na čtvrtletní bázi. Platba za Ternion vytvoří pevnou míru šifrovacích kurzů pro dobu výměny a také zavedí opatření, která by umožnila odhalit podvody mezi obchodníky a uživateli, aby se do systému dostali.

Je zajímavé, že v případě zrušení transakce bude platit náklady na platformu Ternion.

Nyní, když máme podrobnosti o jednotlivých složkách, nechte hlouběji.

Odhalení tokenu:

Ternion má token užitku se symbolem TRN. Má čtyři desetinná místa. Tento token bude sloužit jako brána umožňující uživatelům přístup ke každé komponentě této skvělé platformě. Bude použito pro platby, výměny a likviditu. Viz následující tabulka:

Tokeny TRN jsou postaveny na Ethereum ERC20 a uchovávány v kompatibilní peněženky ERC20 a lze je vyměnit.

Struktura tokenu: (viz tabulku níže)

Prodej tokenů:

Událost prodeje tokenu je rozdělena do tří karet viz, Kolo ‘A’ ‘B’ a ‘C’. První kolo, které je “A”, začalo 29. června 2018 do 29. srpna 2018. Kolo B začíná od 30. srpna do 30. října a poslední kolo “C” se bude konat od 1. listopadu do 30. prosince.

V první fázi bude 22,500,000 TRN token prodáno za 0,65 $ za každý token TRN se slevou 80%. V druhé fázi “B” bude také prodáno 41,500,000 TRN token, ale za jinou a vyšší cenu 2,10 $ za TRN se slevou 35% a nakonec bude mít kolo “C” celkem 12 000 000 TRN token k prodeji ve výši 3,23 USD.

Distribuce tokenů:

Tým: Ternion má asi 21 inteligentních a dobře vybraných členů týmu a poradců. Rádi byste, abyste o nich zjistili podrobnosti kliknutím na tento odkaz:  https://ternion.io/TernionWhitepaper_en.pdf

Správa a podniková struktura: viz obrázek níže:

Nakonec plán:

Závěrem je důvodem, proč jsem napsal tento článek tolik času: Jedná se o silného věřící, že platforma Ternion je další “velkou věcí”, která se stane prospěšně kryptologickému světu, proto vám doporučuji investovat do ní . Nejlepší věc, kterou říkají, jsou na nečekaných místech. Platforma je pro každého, pro přispěvatele, pro obchodníky a pro každodenní spotřebitele, které jste dnes na stejné úrovni, můžete se zlepšit. Připojte se k ICO. Být včasný pták je obohacující!

Webová stránka:  https://ternion.io/

https://ternion.io/?utm_source=bitcointalk&utm_medium=bounty

Odkaz na vlákno oznámení:  https://bitcointalk.org/index.php?topic=4623236.msg41743899#msg41743899

Twitter:  https://twitter.com/ternionofficial

Facebook:  https://www.facebook.com/ternionofficial/

Střední:  https://medium.com/ternion

 https://ternion.io/?utm_ source = bitcointalk & utm_blog = bounty

arsy arsenal

https://bitcointalk.org/index.php?action=profile;u=1753848

Tinggalkan komentar